- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Hızlı Mesaj
-
- LOCTITE 270 vibrasyon kaynaklı gevşemenin önlenmesi için, cıvata, somun ve saplamaları sağlamlaştırılması suretiyle sızdırmazlığın sağlanmasında maksimum etkinliğe yönelik yüksek mukavemetli bir vida gevşemezlik ürünüdür.
- Bu ürün, gevşememesi gereken tertibatların kalıcı olarak kilitlenmesini sağlar.
- Paslanmaz çelik, alüminyum ve kaplamalı yüzeyler gibi pasif yüzeyler dahil tüm metallerde etkilidir.
- Motor yağları, korozyon önleyici yağlar ve kesme sıvıları gibi endüstriyel yağlardan kaynaklanan az miktardaki yüzey kirliliğine karşı dayanıklı olduğu kanıtlanmıştır.
- 300°C'ye kadar ısıtılarak sökülebilir.
Teknik Özellik Açıklama Ağırlık 50 ml - LOCTITE 270 vibrasyon kaynaklı gevşemenin önlenmesi için, cıvata, somun ve saplamaları sağlamlaştırılması suretiyle sızdırmazlığın sağlanmasında maksimum etkinliğe yönelik yüksek mukavemetli bir vida gevşemezlik ürünüdür.